Η Λευκάδα είναι ένα καταπράσινο νησί στο κεντρικό Ιόνιο, νησί των ποιητών και της μουσικής. Είναι το μοναδικό νησί της Ελλάδας που συνδέεται με γέφυρα με την Ηπειρωτική χώρα. Μπορεί να προσφέρει τόσο την κοσμοπολίτικη ζωή στην πρωτεύουσα και το Νυδρί όσο και ήσυχες ειδυλλιακές διακοπές στα μικρά χωριά.

Το μαγευτικό παραδοσιακό χωριό της Κατούνας βρίσκεται μόλις 7 χιλιόμετρα από την πόλη στην κορυφή ενός λόφου με θέα την πεδιάδα της πόλης, το λιμάνι της Λυγιάς και την αρχαία Νήρικο.

Μόλις 2 χιλιόμετρα πριν την Κατούνα και 700 μέτρα από το λιμάνι και την παραλία της Λυγιάς βρίσκονται οι Εσπερίδες.

Στην ευρύτερη περιοχή της Λυγιάς υπάρχουν παραδοσιακές ταβέρνες με φρέσκο ψάρι από τα ψαροκάικα του χωριού, φούρνος, καφέ και μίνι μάρκετ καθώς και πεντακάθαρες ήσυχες παραλίες.

ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ:

Μόλις φθάσετε στην πόλη της Λευκάδας θα κατευθυνθείτε προς το δρόμο που οδηγεί νότια στο Νυδρί. Υπάρχουν πινακίδες που σας βγάζουν από την πόλη.

Περίπου 5 χλμ. έξω από την πόλη της Λευκάδας θα διασχίσετε την περιοχή Λυγιά, όπου υπάρχει η διασταύρωση για το χωριό Κατούνα, περίπου στο 1 χλμ θα βρείτε τις βίλες Εσπερίδες.Lefkas-Town


ligia


Ai-giannis


Lefkas-Town


Nidri


Scorpios-Island
Telephone: 0030.2645022441      0030.2645021591         Telephone 2: 0030.6946657991        E-mail: info@esperidesvillas.gr